Småbedriftenes personalguide 2011

Småbedriftenes personalguide 2011 - Berit Stokstad, Torgeir A. Bjørnland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Stokstad, Torgeir A. Bjørnland
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Småbedriftenes personalguide 2011.pdf
ISBN
7756113396773

BESKRIVELSE

Boken gir en innføring i regelverk og praksis rundt de vanligste spørsmålene som dukker opp i en bedrift, helt fra ansettelsesprosessen starter til arbeidsforholdet avsluttes. Boken er ment for personer som først og fremst sporadisk håndterer personalsaker, og som har behov for en rask innføring i ulike emner i forbindelse med dette. Har stikkordregister.

Bøker; Gå til Bøker; Skjønnlitteratur Småbedriftenes personalguide 2011. Torgeir A.

De har fått utredet en ny skattemodell for småbedrifter. A PersonalGuide® fejlesztése még 2011-ben kezdődött. A cégfejlesztési projektjeink kapcsán szerettünk volna egy olyan „személyiségtesztet" megalkotni, amely nem csupán egy ember képességeit, tulajdonságait mutatja meg, hanem arra is választ ad, ... Sidebar Innhold Forberede medarbeiderundersøkelsen.

RELATERTE BØKER