Fra Jesus til Kristus

Fra Jesus til Kristus - Rudolf Steiner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudolf Steiner
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Fra Jesus til Kristus.pdf
ISBN
3665876407861

BESKRIVELSE

I Fra Jesus til Kristus gir Rudolf Steiner en grunnleggende innføring i sin kristologiske forskning. Her rettes nytt lys på sentrale motiver i kristendommen og gjennom en ny forståelse av mysteriet på Golgata beskrives ikke bare en historisk hendelse, men et mulig nytt trinn i jordens og menneskehetens åndelige evolusjon. Rudolf Steiner (1861-1925) var filosof, pedagog, naturvitenskapsmann og dessuten grunnlegger av antroposofien. Fra Jesus til Kristus er basert på en forelesningsrekke han holdt i Karlsruhe i 1911.

Nærmest alle moderne oldtidsforskere er enige i at Jesus var en reell ... Kristus betyr den salvede, og er en tittel som de kristne har gitt til Jesus fra Nasaret.. Kristus er den latinske oversettelsen av gresk Χριστός (Christós) som betyr nettopp «den salvede».Det er i sin tur en oversettelse av det hebraiske Masíaḥ (), arabisk المسيح, Masīḥ..

Siden de ikke hadde juridiske rettigheter, tenkte man seg at en guddom kunne kjøpe dem fri, og at slaven, som egentlig var fri, juridisk sett skulle tilhøre guden. Septer skal ikke vike fra Juda eller herskerstav fra hans føtter til han som eier den, kommer, han som folkene skal lyde. Matt 1:1-2.

RELATERTE BØKER