Hevn før du sovner

Hevn før du sovner - René Rønshof | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
René Rønshof
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Hevn før du sovner.pdf
ISBN
1511779370184

BESKRIVELSE

En mann blir funnet torturert og drept i en øde dal utenfor Bergen. Politiførstebetjent Bogart Ness blir stilt overfor en rekke problemstillinger når han skal finne dem som har begått den bestialske handlingen. En rekke mennesker med sine mer eller mindre troverdige forklaringer og bortforklaringer gjør dette til en svært merkelig sak. Hvem er disse menneskene som på forskjellige måter har en tilknytning til den drepte? Bogart Ness finner at de alle har en ting til felles: et sterkt ønske om hevn. Hevn før du sovner er René Rønshofs andre kriminalroman. Boken kom første gang ut i 2013. René Rønshof har jobbet som journalist i Bergens Tidende, er i dag freelance journalist og tekst - og manusforfatter.

Det gjør det i Kjersti G. Steinsbøs solide regidebut, Hevn.

Hun tar seg til hodet og er sikker på at gårsdagen må ha vært usedvanlig fuktig, siden hun verken kjenner igjen rommet hun våkner i eller mannen ved siden av seg. Hevn før du sovner. er oppfølgeren til .Døden til følge.

RELATERTE BØKER