Homofili

Homofili En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Homofili.pdf
ISBN
2446148644564

BESKRIVELSE

I denne artikkelsamlingen deltar internasjonale ressurspresoner fra en rekke områder. Disse betrakter fenomenet fra tilsvarende mange synsvinkler. Deretter følger en oversikt over teorier og problemer innen forskningen på området. I bokas apendiks behandles AIDS-problematikken og dens forhold til homofili.

For de som ønsker å lese mer, anbefales blant annetbokaMinehomofile venner, av Espen Ottosen.Det er også viktig å framhve at på samme måte som med all annen synd, så kan vi få hjelp hos Jesus. Da Gud skapte menneskene, var det hans hensikt at sex bare skulle finne sted i et ekteskap mellom en mann og en kvinne. (1.

For mange homofile skaper dette synet både sorg, sinne og frustrasjon. Men verre er det når religiøse bruker disse holdningen til å ta loven i sine egne hender og trakassere og drepe homofile, slik som vi så et eksempel på i Orlando 12.

RELATERTE BØKER