Jul i Bakkebygrenda

Jul i Bakkebygrenda - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Jul i Bakkebygrenda.pdf
ISBN
2480866508048

BESKRIVELSE

Ny utgave av Astrid Lindgrens klassiske bildebok Jul i Bakkebygrenda. Åh, så gøy det er med jul! Alle barna i Bakkebygrenda hjelper til med juleforberedelsene. De setter opp julenek til småfuglene og de går til skogen og hogger fire juletrær. Det lukter godt av pepperkaker og alt er så vakkert og julete at man nesten får vondt i magen. Til slutt blir det endelig julaften!

innbundet, 2019. Sendes innen 1-3 virkedager.

22 x 27 cm Alternative tittel: Jul i bullerbyn Overordnet post: Norbok Språk: Norsk ... Jul eller aldri - Anneli Klepp (les om boka her) Julemysteriet - Jostein Gaarder Jul i Bakkebygrenda - Astrid Lindgren Jul i vårt hus - Margareta Schildt Kan Doktor Proktor redde jula? - Jo Nesbø Karsten og Petras julebok - Tor Åge Bringsverd Mamma Mø og kråka feirer jul - Jujja Wieslander Barna i Bakkebygrenda kjenner vi godt. Her forteller Lisa om hvor moro hun og de andra barna har det når de feirer jul.

RELATERTE BØKER