Ulvehundgåten

Ulvehundgåten - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Ulvehundgåten.pdf
ISBN
7682720746837

BESKRIVELSE

I «Ulvehundgåten» er vi kommet til februar, og nok en spennende historie rulles opp i og rundt Perlen pensjonat. Historien om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta er en spøkelseshistorie som har blitt fortalt i generasjoner i Skutebukta. Det heter seg at når den viser seg, så er det et varsel om død. Cecilia, Leo og Une ser en stor, svart løshund vandre rundt ute på Fjelltangen. Neste dag blir en av gjestene på Perlen pensjonat funnet død. CLUE-gjengen tror ikke på spøkelser, i alle fall ikke at en spøkelseshund har etterlatt seg spor i snøen. De følger sporene, og vikles dermed inn i en av de mest farefulle gåtene de har havnet borti så langt. Clue er engelsk og betyr ledetråd, spor for å løse en gåte. I tillegg er CLUE satt sammen av forbokstavene til hovedpersonene i serien: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.

pris: Kr 279,00 ISBN: 9788248917793 Utgitt: 2016 Heftet/Innbundet: Innbundet Kjøp Ulvehundgåten fra Tanum I «Ulvehundgåten» er vi kommet til februar, og nok en spennende historie rulles opp i og rundt Perlen pensjonat. Historien om ulvehunden fra frakteskipet Lady Anetta er en spøkelseshistorie som har blitt fortalt i generasjoner i Skutebukta. I «Ulvehundgåten» er vi kommet til februar, og nok en spennende historie rulles opp i og rundt Perlen pensjonat.

Det heter seg at når den viser seg, så er det et varsel om død. Cecilia, Leo og Une ser en stor, svart … I «Ulvehundgåten» er vi kommet til februar, og nok en spennende historie rulles opp i og rundt Perlen pensjonat.

RELATERTE BØKER