Kokotopia i middelalderen

Kokotopia i middelalderen - Simon Stranger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simon Stranger
DIMENSJON
11,37 MB
FILNAVN
Kokotopia i middelalderen.pdf
ISBN
1340307590714

BESKRIVELSE

KOKOTOPIA er serien som forteller den sanne verdenshistorien slik du aldri lærer den på skolen. Ridderen Simon rir på en gris, har en bøtte som hjelm, og er på vei ut i verden for å slåss mot drager og kjemper. Så møter han Helena i stedet. Hun er anklaget for å være en heks, og er dømt til den sikre død. Svartedauden herjer, og kongen har utlyst en ridderturnering. Sammen legger Simon og Helena ut på en eventyrlig reise hvor de må prøve å redde seg selv - og resten av verden. Historiens morsomste verdenshistorie!

Hun er anklaget for å være en heks, og er dømt til den sikre død. Svartedauden herjer, og kongen har utlyst en ridderturnering. Kokotopia Forfatter:Simon strenger illustratør:Helena lindholm forlag:fontini Utgivelsesår:2018 jeg syntes boka passer for 7-12 boka handler om at en jente bor i middelalderen og lager mat i en gryte også kommer det noen soldater og tror hunn er heks… 🏻Jeg syntes boka var morsom og kul siden det var masse fine bilder🥇🤣🤣👑 Pris: 172,-.

Den er foreløpig trykket opp i tre opplag. Helena Lindholm (f.

RELATERTE BØKER