Opp i røyk

Opp i røyk - Torkjell Berulfsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkjell Berulfsen
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Opp i røyk.pdf
ISBN
9026253181066

BESKRIVELSE

I denne boken forteller Torkjell Berulfsen med betydelig kunnskap og underholdende anekdoter fra tobakkens mangfoldige historie.Tobakk har alltid vært forbundet med hvile. I følge en indiansk legende kom tobakksplanten til verden da en guddommelig kvinne tok en pust i bakken etter å ha forvandlet jorden til en paradisisk hage. Siden har mennesker røkt, tygd og sniffet tobakk i ledige stunder og av høyst ulike grunner. I Opp i røyk forteller Torkjell Berulfsen med betydelig kunnskap og underholdende anekdoter fra tobakkens mangfoldige historie, og mennes kets uhelbredelige sans for røyk og snus. Det er en reise i europeisk kulturhistorie fra Christopher Columbus oppdaget tobakken til all verdens røykeforbud. Gjennom seks frittstående kapitler gir han en rik skildring av tobakkens underfundige ferd og menneskets merkverdige bruk av den i form av pipetobakk, tørr og våt snus, rullings og filtersigarett, sigar utblandet med cannabis.

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker ... 16 ansatte mistet arbeidsplassen sin natt til onsdag, da det brøt ut brann i Eydehavn Trevare på Helle Mellom Eydehavn og Saltrød.

Utdrag fra boka. Baldock reiste seg og dro TJ på beina. 708 megatonn CO2 «opp i røyk» - venter på 200 millioner fra Norge Torv- og skogbranner i Indonesia har frigjort enorme mengder med CO2.

RELATERTE BØKER