Vaffelhjarte

Vaffelhjarte - Maria Parr | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Parr
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Vaffelhjarte.pdf
ISBN
2766649473772

BESKRIVELSE

I denne boka følgjer vi to svært oppfinnsame niåringar gjennom liv og vaffelrøre eit heilt år, der dei leiker andre verdskrig, opptrer som gatemusikantar, går på sauesanking og lagar Noas ark. Men ein dag blir idyllen brått borte.

Finnes som lydbok. I boka følgjer vi Trille og Lena gjennom liv og vaffelrøre i eit heilt år.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vaffelhjarte av Maria Parr Fortsettelesebok Samtale/diskusjon Før lesingen: I forkant av lesingen av Vaffelhjarte kan det være fint å ha en samtale med elevene om vennskap med utgangspunkt i spørsmål som for eksempel: -Hva er en bestevenn? Debutboka, Vaffelhjarte, som kom i 2005, blei Parr nominert til Brageprisen for, og den vann Nynorsk barnelitteraturpris.

RELATERTE BØKER