5.-10. trinn

5.-10. trinn - Lars Helle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Helle
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
5.-10. trinn.pdf
ISBN
2355757740856

BESKRIVELSE

En praktisk og velskrevet bok, skreddersydd for 5-10 trinn i grunnskolelærerutdanningen. Den befinner seg i spenningsfeltet teori og praksis:Gjennomgangsfigurene, John Gustavsen og Sissel Meyer, underviser på henholdsvis 6. og 9. trinn. De erfarer raskt at her finnes det både utfordringer og muligheter. Ved hjelp av klassisk pedagogisk teori problematiserer forfatteren ulike dagligdagse situasjoner. Boka kretser rundt fire hovedemner: elevforutsetninger, læringsmiljø, arbeidsmåter og vurdering. Motivasjon, didaktikk og læring går igjen i alle situasjonene. På denne måten kan teksten gi innsikt i faglige og sosiale prosesser i et klasserom. Virkelighetsnære eksempler gir leserne begreper som gjør det enklere å diskutere slike spørsmål på en faglig måte. Boka er utviklet i nært samarbeid med lærere og skoleledere og vil være nyttig både for studenter, ferske lærere og mer erfarne lærere som ønsker å orientere seg i nyere pedagogisk teori.

Studietilbud Sist endret: 27.01.2020 Last ned som PDF Skriv ut. Alle studietilbud fra: Høgskulen på Vestlandet (43) Alle studiesteder med: Norsk (35) Tilbake til studietilbud.

klassesteg Praksisstudiet i 4. studieår (syklus 2) skal gi studentane ein meir inngåande kunnskap om læringsprosessar, skulen som organisasjon, tilrettelegging for læring av undervisningsfag på 5.-10.

RELATERTE BØKER