Separatistrett, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel

Separatistrett, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel - Hans Fredrik Marthinussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fredrik Marthinussen
DIMENSJON
7,16 MB
FILNAVN
Separatistrett, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel.pdf
ISBN
4737102128966

BESKRIVELSE

Temaet for denne boken er de rettsspørsmål kommisjon reiser utover det interne forholdet mellom kommisjonæren og kommittenten. Det gjelder for det første forholdet til den tredjemann som kommisjonæren inngår avtale med. For det andre oppstår det spørsmål om forholdet til kommisjonærens og kommittentens kreditorer. Sentrale spørsmål er hvorvidt, og eventuelt i hvilken utstrekning, kommittenten eller tredjemann kan gjøre gjeldende separatistrett til formuesgoder i kommisjonærens konkursbo, tredjemanns adgang til godtroerverv, hvorvidt det kan rettes krav direkte fra tredjemann mot kommittent eller omvendt og adgangen til å motregne.Kommisjon er i særdeleshet mest praktisk i verdipapirhandelen, der normalordningen er at verdipapirforetaket, når det utfører kundeordre, handler i eget navn, jf. verdipapirhandelloven § 1-12. Kommisjonslovens bestemmelser sto derfor sentralt i konkursene i de norske meglerhusene som gikk over ende som følge av finanskrisen. Kommisjon forekommer imidlertid også tidvis i annen varehandel, blant annet i bilbransjen, men vil normalt ikke være synlig utad, ettersom kommisjonæren handler i eget navn.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Separatistrett, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel (Heftet) av forfatter Hans Fredrik Marthinussen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202452803 Kjøp 'Separatistrett, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel' av Hans Fredrik Marthinussen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202604998 105266 GRMAT Separatistrett, direktekrav og motregning 150101.indd 9 12.03.15 13.12 Separatistret t, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel Temaet for Separatistrett, direktekrav og motregning ved verdipapirhandel og annen kommisjonshandel er de rettsspørsmål kommisjon reiser utover det interne forholdet mellom kommisjonæren og kommittenten.

RELATERTE BØKER