Du er god nok

Du er god nok - Arnfinn Clementsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnfinn Clementsen
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Du er god nok.pdf
ISBN
7186152243873

BESKRIVELSE

«Jeg pleier å si at den personen jeg har hatt mest trøbbel med i livet, er nettopp meg selv. Altfor mange mennesker sliter med et dårlig selvbilde og en følelse av aldri å strekke til. På tross av alt en prøver og gjør, blir det aldri nok, og en føler liksom aldri at en blir god nok. Jeg ønsker at denne boken skal inspirere deg til å være deg selv og leve det livet du er skapt for å leve!»Du er god nok er skrevet med et hjerte som banker for medmennesker. Arnfinn Clementsen har et ønske om at du skal finne hvile, kraft og styrke i livet - og i troen på Jesus. Ingen av oss er gode nok i oss selv. Samtidig er vi mer enn gode nok akkurat slik som vi er! Arnfinn avdekker misforståelser og usannheter som stjeler din frihet og glede! Når vi bytter ut krav med nåde og misforståelser med sannhet, settes vi fri. Da kan vi slutte å streve - og begynne å leve.

SATS. Du er ikkje god nok av Jon Hjørnevik Eg synes diktet er humoristisk skrevet, sjølv om det tek opp eit alvorleg tema. Eg synes det er greiare å høyre om trasige ting når det vert fortalt med ein humoristisk vri.

Men viktigst av alt: Den gir deg nøkkelen til selvtillit - hvordan du skal få selvtillit, og hvordan du skal bruke den. sangen er fra far til fire i solen. Og er afslutning af filmen. Du må gjøre noe, eller være noe mer - enn bare deg selv.

RELATERTE BØKER