Fortidens slør

Fortidens slør - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Fortidens slør.pdf
ISBN
9421764507724

BESKRIVELSE

Årene uten Karolius har tæret på Stina. Hun har kun levd for håpet om å finne den savnede sønnen igjen. Plutselig skjer det, men blir det som Stina har drømt om?«Karolius. Min lille gutt. Tenk at jeg skulle få se deg igjen. Jeg kan ikke tro det! Det er for godt til å være sant, men det er deg! Så mange år ... Så utrolig mange år ...» Hjertet flommet over av glede. Det er deg. Min gutt. Min sønn.«Hemmeligheter, kjærlighet og intriger og spenning, alt som en god serie skal ha.» Gro Kåsmoli, bokelsker

Tenk at jeg skulle få se deg igjen. Fortidens slør (Ebok) av forfatter Jorunn Johansen. Serieromaner.

Det føltes som om tiden sto stille og at hun ventet på en dom. Munnen var som sand, og hendene skalv lett. Fortidens slør (Ebok) av forfatter Jorunn Johansen.

RELATERTE BØKER