Krysantemum

Krysantemum - Rune Christiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Christiansen
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Krysantemum.pdf
ISBN
5635081547366

BESKRIVELSE

Agnes Løv, en kvinne i midten av tredveårene, befinner seg i en fremmed by for å gjøre ferdig en avhandling. På reisen dit treffer hun 21 år gamle Carla. Parallelt med de anskuelser og innsikter hovedpersonen selv gir til kjenne, gir romanen mulighet til å observere de selvmotsigelsene som fyller en tilsynelatende nøktern og veloverveid tilværelse.

Den gangen ble de oftest brukt som snittblomster, ettersom de langstilkede var mest vanlig før i tiden. Krysantemum trives bedst og holder sig længst i blomst på et sted, hvor planten er beskyttet mod blæst. Den foretrækker masser af lys, men på en terrasse eller altan, der vender stik syd, kan det være en fordel at skærme den mod den mest brændende sol.

Det samme gjelder om du har de inne, husk at små potter tørker fort ut, så vann ofte og sett de vekk fra midt-på-dagen sola og panelovnen. Krysantemum som avskåren blomst finnes i så utrolig mange forskjellige varianter. Den byr på herlige farger som f.eks.

RELATERTE BØKER