På eventyr med Ole Brumm

På eventyr med Ole Brumm - Catherine Hapka | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Catherine Hapka
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
På eventyr med Ole Brumm.pdf
ISBN
6635682193915

BESKRIVELSE

Fortellinger med Ole Brumm er fire herlige historier om vennskap, og hva det vil si å være en god venn. Bli med Ole Brumm og vennene hans når de lærer seg å dele og samarbeide. De lærer også noe om hvordan det er å savne hverandre, at man stiller opp for vennene sine, og at vennskap er noe man skal ta godt vare på.

Milnes bok om Ole Brumm. Resultatet ble en bedårende langfilm om den tankespredte bjørnen med det veldig store hjertet.

I historiene om Ole Brumm og Honningtreet, Ole Brumm og Blåsbortdagen og Ole Brumm og Tigergutt får vi følge Ole Brumm og vennene hans på eventyr i Hundremeterskogen.

Hjem Nasse Nøff tittet på Ole Brumm der han satt i sengen sin og koste seg med sin honningkrukke. Da sa Nasse til Brumm: "Brumm, vent aldri på det perfekte øyeblikk.

RELATERTE BØKER