Den rasende horden

Den rasende horden - Fred Vargas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fred Vargas
DIMENSJON
8,54 MB
FILNAVN
Den rasende horden.pdf
ISBN
3901433088804

BESKRIVELSE

Atter er en gang blir førstebetjent Adamsberg konfrontert med en sak som tilsynelatende har dype røtter i historien og mytene. I en liten normannisk landsby har det forgått et drap. I den samme landsbyen lever minnet om fyrsten Hellequin og hans såkalte rasende horde. Historien vil ha det til at de en gang herjet landsbyen og drepte flere forbrytere som ikke var blitt straffet av myndighetene. Nå har noen igjen fått syn på denne horden. Myten er ikke død. Det er mange som går rundt med dårlig samvittighet. Og enten det er Den rasende horden eller en lokal hevner som er på ferde, så sprer redselen seg som ild i tørt gress.Mens stadig flere av Adamsbergs folk blir engasjert i landsbymordet, må Adamsberg forholde seg til en ung kjenning i Paris. Han har hatt det med å sette fyr på biler. Det er bare det at denne gangen satt det noen i bilen ...

Trude Teige Mormor danset i regnet. Pris 179,-5% bonuskroner.

I en liten normannisk landsby har det forgått et drap. I den samme landsbyen lever minnet om fyrsten Hellequin og hans såkalte rasende horde. Kjøp Den rasende horden fra Bokklubber Atter er en gang blir førstebetjent Adamsberg konfrontert med en sak som tilsynelatende har dype røtter i historien og mytene.

RELATERTE BØKER