Faktor 10: oppgavebok

Faktor 10: oppgavebok - Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen
DIMENSJON
12,95 MB
FILNAVN
Faktor 10: oppgavebok.pdf
ISBN
6896691332291

BESKRIVELSE

Oppgaveboka gir god støtte til alle elever gjennom oppgaver på tre vanskelighetsnivåer. I tillegg er det repetisjonsoppgaver til hvert kapittel. Bakerst i boka er det et eget kapittel med oppgaver tilpasset digitale verktøy som regneark, graftegner og dynamisk geometriprogram. Oppgavene er tenkt brukt i opplæringen mot eksamen og er justert i samsvar med revidert eksamensordning i matematikk (2015).

Her finner du videoleksjoner til alle kapitlene i Grunnbok 10. Leksjonene kan brukes som leksehjelp, til repetisjon eller til metoden Omvendt undervisning.

a) ... Kjøp Faktor 10 Alternativ oppgavebok (e) fra Cappelen Damm Undervisning Dette er en engangsbok for tilrettelagt opplæring. Her er det bare enkle utfyllingsoppgaver med svært forenklet teori, og løsning av oppgaver vist som eksempel.

RELATERTE BØKER