Enkebyen 1; De bortførte

Enkebyen 1; De bortførte - Thomas Enger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Enger
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
Enkebyen 1; De bortførte.pdf
ISBN
7749566958812

BESKRIVELSE

En voldsom, uventet flom sender Stella (16) og faren på flukt fra bygda de har bodd i hele livet. Etter en strabasiøs ferd gjennom utrygge områder, kommer de omsider fram til Enkebyen. Men prøvelsene er på ingen måte over. I Enkebyen er en rekke kvinner og jenter forsvunnet, og noen av dem dukker opp drept med en J malt eller risset inn på kroppen. Det går raskt opp for Stella at hun er i livsfare, bare fordi hun er jente. Men ingen gjør noe i den gjennomregulerte byen der mye handler om å få ned befolkningstallet. Ingen tør. For Stella blir det en kamp om å overleve. Om å finne en vei videre, selv om det virker umulig. Det handler om å bli voksen, og om å finne noe å tro på. Om kjærlighet og om å gjøre vanskelige valg hun ikke aner konsekvensene av, før det er for sent.

Tittel: Enkebyen- de bortførte Forfatter: Thomas Enger Antall sider: 319 Utgitt: 2019 Forlag: Capitana Forlag Sjanger: Spenning, krim, kvinnekamp, Sci-Fi ISBN: 9788293671190 Omslagsdesign: Peter Stoltze Enkebyen : de bortførte Forfatter: Thomas Enger Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek ...

(16) og faren på flukt fra bygda de har bodd i hele livet. Etter en strabasiøs ferd gjennom utrygge områder, kommer de omsider fram til Enkebyen.

RELATERTE BØKER