Feit

Feit - Kristian Fjellanger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Fjellanger
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Feit.pdf
ISBN
5099198172754

BESKRIVELSE

"Eg ser på meg sjølv i spegelen: Feite tjukke svinet." Ein ulukkeleg Kristian (140 kg) står i prøverommet og bestemmer, lett desperat, at nok er nok. Eitt år seinare har han slanka vekk halve seg. Dette er Kristian Fjellanger si forteljing om skammen ved å vere den feite mannen. Om at det berre er kjerringar som slankar seg. Og at sjølv om heimegymapparata knekk og svolten gneg innforjævlig, så er det mogleg å nå det store målet: Å bli en vellukka slank mann. Og få pult. "Feit er et must å lese for alle som dømmer folk etter utseende." André Oktay Dahl, stortingsrepresentant for Høyre "Jeg liker boken din veldig godt, men det som slår meg mest er hvor fordomsfull du var mot deg selv." Kari Jaquesson til Kristian Fjellanger på God Morgen Norge, TV2 "Jeg synes Kristian Fjellanger er tøff som skriver om slankeprosjektet sitt." Nestleder i Arbeiderpartiet Helga Pedersen på Facebook

Innholdet av omega-3-fettsyrer omtrent det samme som laks, mens innholdet av vitamin D er nesten dobbelt så høyt. Innholdet av kalsium er også mye høyere enn i annen fisk, fordi dette er en fisk du typisk spiser med bein.

Gratis norsk synonymordbok på nett. Feit er 4 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 2 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp feit i ordboka..

RELATERTE BØKER