På den onde dag

På den onde dag - Peter Temple | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Temple
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
På den onde dag.pdf
ISBN
8674620709977

BESKRIVELSE

På den onde dag av Peter Temple er et fyrverkeri av en thriller.Krim på sitt beste. Jeg elsker alt av denne mannen! Hardt, spennende, medrivende og smart. Alt i et forrykende tempo. Marte, Adlibris.Boken er skapt for det 21. århundre, der den oppsummerer en verden hvor så godt som alle er under overvåking, der informasjon er mer dødelig enn eksplosiver, og der hemmeligheter er langt mer verdt enn et menneskeliv.Fem mennesker ligger døde på gulvet i en festningslignende villa i Johannesburg. En enslig overlevende blir funnet med sin dødsdom i hendene, et videobånd. Mektige menn og mektige nasjoner vil gjøre alt som står i deres makt for å fjerne både Con Niemand og videobåndene for godt.Peter Temples fryktinngytende verden av paranoia og knust kjærlighet strekker seg fra Johannesburg til London og fra Hamburg til bakkelandskapet i Wales.

århundre, der den oppsummerer en verden hvor så godt som alle er under overvåking, der informasjon er mer dødelig enn eksplosiver, og der hemmeligheter er langt mer verdt enn et menneskeliv. Kjøp På den onde dag fra Norske serier Fem mennesker ligger døde på gulvet i en festningslignende villa i Johannesburg. En enslig overlevende blir funnet med sin dødsdom i hendene, et videobånd.

Han snakker om å utruste seg for slike dager. "Ta derfor Guds fulle rustning på, for at dere kan være i stand til å stå imot på den onde dag og bli stående etter å ha vunnet seier i alle ting." Vår pris 99,-.

RELATERTE BØKER