Rydde ut

Rydde ut - Helene Uri | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Uri
DIMENSJON
7,88 MB
FILNAVN
Rydde ut.pdf
ISBN
3064704648302

BESKRIVELSE

Rydde ut er en historie om språk og familie, ord og tilhørighet. Og om at noe og noen er borte for alltid.Forfatteren Helene Uri er i gang med å skrive en bok om en kvinnelig lingvist, om Finnmark og nordlys, om språk som dør ut og historier som derfor blir borte. Så kommer telefonen fra pleiehjemmet. Helene Uris mamma er død, borte. Og med henne alle historiene om de menneskene som utgjør Helenes opphav, forbindelsen til fortiden. Tilbake er en stor og overveldende sorg, en sorg som blir utgangspunktet for en utforskende reise inn i slektens og familiens historie.

1 time pr dag. Mange gjør den klassiske feilen å skulle endre hele huset på en dag, for så gi opp før de har kommet halvveis. Hun oppdaget også en annen ting: Rydde-systemet hennes har gjort at hun knapt trenger å rydde igjen.

Yvonne Ringnes Nilsen. Publisert 01/01 2016 Oppdatert 30/04 2017 - Den er veldig ekkel og nesten umulig å bli kvitt. Vi i Hold Norge rent har laget en strandryddemanual med tips og triks til den som skal ut å rydde.

RELATERTE BØKER