Fortellingen om Benjamin Kanin

Fortellingen om Benjamin Kanin - Beatrix Potter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beatrix Potter
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Fortellingen om Benjamin Kanin.pdf
ISBN
6725716637495

BESKRIVELSE

Petter Kanin og søskenbarnet Benjamin Kanin begir seg tilbake til McGregors hage. De leter etter skoene og jakken som Petter mistet sist han var på besøk i grønnsaksbedene. Men Petter er svært nervøs - tenk om han blir oppdaget - av katten, eller herr McGregor! Illustrert med de originale tegningene fra førsteutgaven i 1904. Beatrix Potter (1866-1943) var en berømt britisk barne.bokforfatter og -illustratør hvis bøker er blant verdenslitteraturens funklende juveler og som stadig oppdages av nye generasjoner boklesere.

Men Petter er svært nervøs - tenk om han blir oppdaget - av katten, eller herr McGregor! Fortellingen om Benjamin Kanin er Betrix Potters fjerde utgivelse og er illustrert med de originale tegningene fra førsteutgaven i 1904. Petter Kanin og søskenbarnet Benjamin Kanin begir seg tilbake til McGregors hage. De leter etter skoene og jakken som Petter mistet sist han var på besøk i grønnsaksbedene.

Men Petter er svært nervøs - tenk om han blir oppdaget - av katten, eller herr McGregor! Fortellingen om Benjamin Kanin er Betrix Potters fjerde utgivelse og er illustrert med de originale tegningene fra førsteutgaven i 1904. Kjøp Fortellingen om Benjamin Kanin fra Norske serier Petter Kanin og søskenbarnet Benjamin Kanin begir seg tilbake til McGregors hage. De leter etter skoene og jakken som Petter mistet sist han var på besøk i grønnsaksbedene.

RELATERTE BØKER