Transport og logistikk

Transport og logistikk - Gunnar Ottesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ottesen
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Transport og logistikk.pdf
ISBN
4402679855229

BESKRIVELSE

Denne boka er tilpasset læreplanen i faget Transport og logistikk på programområdet Transport og logistikk Vg 2, i den videregående skolen. Boka er også aktuell som lærebok i teoridelen til fagbrev som yrkessjåfør/logistikkoperatør for privatister, og ikke minst for bedrifter som tilbyr undervisning i yrkessjåførutdanningen. Boka tar blant annet for seg rammebetingelser, kommunikasjon, regelverk og økonomi i forbindelse med - godstransport - persontransport - lager - terminal Gunnar Ottersen er førstelektor i logistikk ved Handelshøgskolen UIT, Norges arktiske universitet. Forfatteren har mange års bransjeerfaring fra arbeid i gods- og transportvirksomheter, dessuten mange års praksis fra undervisning innen fagområdet.

148 treff. Mulighetenes marked For bedrifter Bli bedriftskunde Informasjon og inspirasjon Admin for bedrifter Om FINN Som ledende produsent av transport- og logistikkløsninger som f.eks.

Logistikkfaget omfatter også analyser av alle fysiske forflytninger av en vare fra leverandør via produksjonsleddet til kunder. Logistikkplanlegging skal sikre at riktig mengde og riktig varetype på rett sted til rett tid - just-in-time. Transport og logistikk Godstransport, persontransport, lager, terminal Denne boka er tilpassa læreplanen i faget Transport og logistikk på programområdet Transport og logistikk Vg 2 i den vidaregåande skulen. NHO Transport er en kombinert bransje- og arbeidsgiverforening for norske transportselskaper.

RELATERTE BØKER