Avdeling for grublerier

Avdeling for grublerier - Jenny Offill | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Offill
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Avdeling for grublerier.pdf
ISBN
1672355566969

BESKRIVELSE

De var en gang unge, modige og øre av fremtidshåp. De giftet seg og fikk et barn. Noe endret seg. Avdeling for grublerier er historien om et ekteskap, om å streve med å skrive, om å ha et kolikkbarn, om utroskap, om hukommelse og ikke minst om å elske. Offill har skrevet en stramt komponert roman fylt med en kombinasjon av humor og eksistensiell nød. En klok bok som treffer leseren midt i magen og hjertet og gir rom for ettertanke, og som dessuten gir leseren et presserende behov for å lese høyt for alle som måtte være i nærheten. Jenny Offill debuterte med romanen Last Things i 1999. Avdeling for grublerier (2014) er hennes gjennombrudd og ble utpekt som årets beste bok i over 20 publikasjoner, deriblant New York Times. Offill bor i New York med mann og barn, og underviser i skriving ved Colombia-universitetet.

Jenny Offill Romaner Bok · Bokmål · 2016. Ledig ...

«Avdeling for grublerier» diskuterer de store temaene. Kjærlighet mellom mann og kvinne, mellom mor og ... Avdeling for grublerier (2014) er hennes gjennombrudd og ble utpekt som årets beste bok i over 20 publikasjoner, deriblant New York Times.

RELATERTE BØKER