Sivilprosess; kort forklart

Sivilprosess; kort forklart - Maria Astrup Hjort | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Astrup Hjort
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Sivilprosess; kort forklart.pdf
ISBN
6439381899400

BESKRIVELSE

I denne boken gir forfatteren en oversikt over faget sivilprosess. Boken kan leses som en innføringsbok for jusstudenter, men kan også fungere som en oppfriskning av faget rett før eksamen. Sivilprosess er reglene om rettergangen i sivile saker. Kan tvisten bringes inn for domstolene, og hva er vilkårene for å gjøre det? Hvordan skal behandlingen i tingretten foregå? Hva kan retten basere sin avgjørelse på? Forfatteren har valgt ut sentrale temaer og gir en lettfattelig presentasjon av disse. Boken er først og fremst skrevet for jusstudenter, men den kan også være nyttig for andre som ønsker å forstå grunnleggende trekk ved behandlingen av sivile saker i norske domstoler.

Ennå ikke utkommet. Kjøp boken Sivilprosess; kort forklart av Maria Astrup Hjort (ISBN 9788215028323) hos Adlibris.com.

Her kan du lese mer om rusmiddeltesting (klikk på lenkene for å komme til artikkel): - Bruk av hurtigtester for påvisning av rusmidler i urin - Cannabis og urinprøver - Passiv røyking av cannabis - Nye markører for påvisning av alkoholbruk Motorolje for biler - kort forklart Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse din brukeropplevelse samt forbedre våre nettsider. For å finne ut mer om hva informasjonskapler er, hvordan vi bruker dem og hvordan du kan slette dem, se vår Erklæring om informasjonskapsler (cookies) .

RELATERTE BØKER