Fleip eller fakta

Fleip eller fakta Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Fleip eller fakta.pdf
ISBN
9513788046091

BESKRIVELSE

Kan glassmaneter prompe? Er månestøvforgiftning så sjeldent at ingen har hatt det enda? Blir du blå av å få i deg for mye sølv? Denne boka er full av festlige fleiper og utrolige fakta. En morsom og lærerik spørrebok for hele familien. Med over 80 kategorier og mer enn 500 spørsmål kan alle vri hjernen, gjette og imponere.

Det er spørsmål om blandt annet kroppen, dyr, internet med mye mer! Den er i utgangspunktet for alle, men det er noen barn som vil slite med enkelte spørsmål. Test kunnskapen med en morsom fleip eller fakta-quiz. Tre vanskelighetsgrader som passer for hele familien. Fleip eller fakta? Fleip (Han vant gull i normalbakken, og sølv i storbakken) 'Hundreårskrigen' varte egentlig 116 år.

De aller fleste av oss ønsker å ta sunne valg i hverdagen, men det er ikke alltid lett å vite hva man skal tro på i jungelen av helsepåstander. Vi presenterer 20 påstander, du bestemmer om de er fleip eller fakta. Følger du med i nyhetsbildet bør du enkelt klare å få over 15 riktige svar.

RELATERTE BØKER