Hverdagslys

Hverdagslys - Linda Helén Haukland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Helén Haukland
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Hverdagslys.pdf
ISBN
1126048328420

BESKRIVELSE

Hvordan leve som himmelvendte søstre i en grå og vanlig hverdag? Det er jo disse dagene det er flest av. Men midt i husvask, matlaging, tidspress, huskelister, oppgaver, eksamener, foreldreansvar, dårlig dekning, dårlig føre og for lite søvn er det ofte vanskelig å huske på det viktigste av alt: vennskapet med Jesus.Gud har rørt ved kvinner til alle tider og gjør det fortsatt. I alle tider har kvinner lengtet. Kanskje er du en av dem? Da er denne andaktsboken skrevet spesielt til deg.""Det er en stor glede for meg å anbefale denne andaktsboken! Begynnelsen på visdom er å kjenne den levende Gud, sier Guds Ord. Dermed vet vi at vi har mye godt i vente i den andaktsboken du nå holder i hendene, for Linda har fundamentet i orden!""- Anne Christiansen, grunnlegger av JesusKvinner og Jesus Church, fra forordet

Ta en titt på vårt enorme utvalg i stearinlys. Hvordan leve som himmelvendte søstre i en grå og vanlig hverdag? Det er jo disse dagene det er flest av. Men midt i husvask, matlaging, tidspress, huskelister, oppgaver, eksamener, foreldreansvar, dårlig dekning, dårlig føre og for lite søvn er det ofte vanskelig å huske på det viktigste av alt: vennskapet med Jesus.Gud har rørt ved kvinner til alle tider og gjør det fortsatt.

2700 K derimot fungerer utmerket som "hverdagslys" i stuen, på soverommet eller i inngangspartiet. Andersson LDB 1.0 gir et varmhvitt lys på 2700 Kelvingrader. Med en WarmGlow-lyskilde kan du raskt og enkelt forandre atmosfæren i rommet med gradvis dimming - fra funksjonelt hverdagslys til varmt koselys.

RELATERTE BØKER