Rettferd

Rettferd - John Ness | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Ness
DIMENSJON
7,71 MB
FILNAVN
Rettferd.pdf
ISBN
9666255935538

BESKRIVELSE

I Tjielome, et fjellområde i grensetraktene mellom Norge og Sverige, møter vi den sytten år gamle Ellen Margrethe Neila. Ungjenta bærer på en nærmest umulig drøm, om en gang å bli den største reineieren i Tjielome. Under reinskillingen høsten 1983 dør moren under merkelige omstendigheter. Et brev hun etterlater seg viser at Ellens bestefar, helt frem til sin død i 1967, svarte skatt for nesten 5000 rein. Men dyrene er som sunket i jorden.

Vi jobber også for at forholdene blir lagt til rette for å forhindre at flere skal bli tapere i dagens samfunn. Norsk: ·som samsvarer med lover og moral· som er berettiget, rimelig··som skjer på en rettferdig måte Innen politikken prøver man å fordele samfunnets goder rettferdig. Stiftelsen Rettferd ønsker derfor å supplere med Nav- og kriserådgivning til personer som nå har havnet i en utfordrende situasjon», forteller stiftelsen på sine nettsider. Den nye rådgivningstjenesten er muliggjort ved økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsens bevilgninger til ekstraordinære korona-tiltak. Velferd og rettferd Festskrift til Asbjørn Kjønstad I rundt 40 år har Asbjørn Kjønstad hatt en sentral posisjon i rettsvitenskap og lovgivningsarbeid.

Lov og rettferd er ikke alltid samme ting. Iblant tar loven feil og juristen har rett.

RELATERTE BØKER