Den sivile sfære

Den sivile sfære - Jeffrey C. Alexander | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeffrey C. Alexander
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Den sivile sfære.pdf
ISBN
4286042666290

BESKRIVELSE

I denne boka møtes de normative og empiriske vitenskapene, og de møtes på området for sivilsamfunnet. Vi trenger et nytt begrep om sivilsamfunnet som en sivil sfære, en sfære av verdier og institusjoner som både genererer en evne til sosial kritikk og demokratisk integrasjon, sier Alexander. En slik sfære er bygget på solidaritet, på følelser for andre som vi ikke kjenner. Premisset for Den sivile sfære er at samfunn ikke styres av makt alene og at de ikke er drevet frem av egeninteresse. Følelser for andre betyr noe. Solidaritet er mulig fordi mennesker ikke bare er interessert i det som skjer her og nå, men også det ideelle, det transcendente, i det de håper vil vare evig.Den sivile sfære har et nyskrevet forord av Jeffrey C. Alexander og etterord skrevet av Håkon Larsen.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hør Håkon Larsen i samtale med Tore Witsø Rafoss om den amerikanske sosiologen Jeffrey C.

av Håkon Larsen 7 13 25 41 66 98. Title: 34802 Den sivile sfære Author: Ole - Type-it AS Created Date: Pris: 291 kr.

RELATERTE BØKER