Økonomistudentens minilex

Økonomistudentens minilex - Terje Synnestvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Synnestvedt
DIMENSJON
8,90 MB
FILNAVN
Økonomistudentens minilex.pdf
ISBN
6926647121283

BESKRIVELSE

Boken gir en svært kortfattet gjennomgang av noen hovedpunkter innenfor fagene makroøkonomi, mikroøkonomi og finans. I tillegg inneholder den en liten gjennomgang av noen matematiske teknikker som ofte benyttes innenfor disse fagene, en liste med ordforklaringer samt noen studietips. Formålet med boken er at den skal fungere som et oppslagsverk som er lett å dra frem på bussen og lett å ta med seg rundt. Korte oppsummeringer bidrar gjerne til å lette oversikten over ulike fagområder og støtter således opp under pensumlitteraturen. Den kan derfor benyttes på ulike stadier gjennom studiet.

Å lese økonomiblogger er en enkel måte å skaffe seg kunnskap på. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ØKONOMI OG ADMINISTRASJON (Bachelor).Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 525 registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på 53 studiesteder. Det er registrert 83 relaterte studier, og det finnes 19 relaterte yrker til utdanningen ØKONOMI OG ADMINISTRASJON (Bachelor). Skal dere ut og snakke privatøkonomi med folk, kan Økonomilappen være en god inngang til temaet.

ISBN 9780618641642, 2006, Gareth R. Jones, Charles W.

RELATERTE BØKER