Latterkrampe

Latterkrampe Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,95 MB
FILNAVN
Latterkrampe.pdf
ISBN
8813958240598

BESKRIVELSE

Er det kjedelig på ferie med familien? Eller vil du rett og slett bare ta rollen som det morsomme midtpunktet i baksetet eller ved middagsbordet? Her finner du vitser om all verdens morsomme temaer. Dette er vitseboken du trenger for å få opp stemningen, hvor du enn er.Vitsebøkene Helt latterlig og Latterlig morsomt, ble bestselgere - og her kommer oppfølgeren!

José Mourinho var i godt humør fredag. Dette er fra kampen mot Aston Villa, der han også var blid. Kronprinsparet fikk latterkrampe av nattklubbspørsmål.

Av og med Herman Flesvig og Mikkel Niva. Tv-oversikt for TVNorge i dag. Preben og Joachim får et uventet problem og Snefrid skravler i vei om ugla som krasja i vinduet, roseknoppspisende rådyr, grevlingen som nesten gravde seg gjennom gulvet deres og mye mer.

RELATERTE BØKER