På oppdagelsesferd sammen

På oppdagelsesferd sammen - Sara Eline Eide | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Eline Eide
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
På oppdagelsesferd sammen.pdf
ISBN
9441727690529

BESKRIVELSE

Sara Eline Eide født 1966, er utdannet Tai Chi lærer, spesialpedagog og relasjonsterapeut. Hun har gjennom sin mangeårige terapeutiske praksis, sine Tai chi kurs og gjennom sitt arbeide med barn- og unge, kommet tett på mennesker. Hun holder kurs, foredrag og veiledning til foreldre, ansatte i barnehager og skoler, til utdanningsinstitusjoner, eller andre grupper som ønsker inspirasjon og økt kunnskap innen relasjonskompetanse.Med boken inviterer forfatteren oss til å gå på oppdagelsesferd sammen med barn- og unge på deres vei til å forstå seg selv, bli selvstendige, og til å bli en del av samfunnet. Med utgangspunkt i sine erfaringer fra skolen, beskriver hun på en levende måte elevenes egne opplevelser og hva de kan streve med. Visjonen til forfatteren er at vi evner å møte hverandre med respekt, verdighet, åpenhet og nysgjerrighet. På den måten vil vi gjenoppdage menneskeverdet i oss selv og andre. En sterk og rørendbok som må ut til andre foreldre og ungdom Kaja 18 år Boka har gitt meg inspirasjon til å forstå datteren min på en ny måte Mor til Kaja 18 år

men da jeg var på Rhodos hadde jeg hele 2 timer hver morgen til å løpe på og jeg fikk til sammen 93km med fine løpeturer både i terreng, på strand og langs strandpromenader, til turistattraksjoner, ... Minigrisene Kula og Lotta er begge omplasseringsgriser, og flyttet nylig inn på garden til Torbjørn Gjendem og kona. Fredag ettermiddag fikk nabo Heidi Hjemli uventet besøk på trappa. Dra på bilsafari blant mer enn 1 000 ville dyr og reis 66 millioner år tilbake i tiden, når dere vandrer gjennom dinosaurskog og møter brølende dinosaurer.

Sara Eline driver firmaet: UngOppvekst som tilbyr kurs, foredrag og veiledning for foreldre, barnehager, skoler og læringsinstitusjoner. Pris: 215,-. heftet, 2019.

RELATERTE BØKER