Rødby - Puttgarden

Rødby - Puttgarden - Helle Helle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helle Helle
DIMENSJON
6,4 MB
FILNAVN
Rødby - Puttgarden.pdf
ISBN
1150547692828

BESKRIVELSE

Jane og Tine er søstre og bor sammen i den danske småbyen Rødbyhavn. De jobber begge i parfymeavdelingen på ferga mellom Rødby og Puttgarden og kan nesten alle duftene på rams. Tine er alenemor, i likhet med moren og bestemoren før dem ser Tine og Jane menn komme og gå. Og i den lille havnebyen er det stadig noen som dør, mens innbyggerne sukker og lar livet fortsette som før. "Rødby-Puttgarden" er en bok om det livfulle og det livløse, om å være sammen og å være alene - skildret i en ren prosa som er både humoristisk, sår og forunderlig.

Gällar alla dagar inkl. helgdagar fram till 2020.12.22 Ferger til Puttgarden, i Tyskland, er tilgjengelige fra Danmark.

Ferger til og fra Puttgarden drives av Scandlines. Når du søker etter en ferge til Puttgarden, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger. Puttgarden-Rødby W przypadku rezerwacji telefonicznej lub osobistego zakupu biletów w naszym serwisie w porcie może być pobierana dodatkowa opłata manipulacyjna w wysokości 11 euro.

RELATERTE BØKER