Tingenes tilstand

Tingenes tilstand - Odd Klippenvåg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Klippenvåg
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Tingenes tilstand.pdf
ISBN
3195126130964

BESKRIVELSE

En eldre mann, Simon ligger på sykehjem etter et slag. Gjennom et døgn gjenopplever han sitt liv. Glimt fra barndommen, det første møtet med 17 år yngre Annar som siden blir samboer. Et langt og rikt liv som antikvitetshandler, som samboer og elsker. På slutten av livet kommer truende spørsmål opp. Annar får spørsmål om å være biologisk far for et lesbisk par som ønsker barn og kanskje har Annar en elsker?

april 2013. Per Inge Torkelsen stortrives med å ha hjemmekontor.

- Vi mangler ... : tingenes tilstand, natur tingenes tilstand, natur / visse ting tyder på at han er skyldig visse ting tyder på at han er skyldig // fag , yrke (II,1) hun kan sine ting hun kan sine ting Dette er bare noen av spørsmålene de stiller seg i Tingenes Tilstand. Det er så mange lag jeg ikke kan røpe uten å ødelegge for opplevelsen.

RELATERTE BØKER