Kant

Kant - Jon Fosse | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
3,31 MB
FILNAVN
Kant.pdf
ISBN
6264261478748

BESKRIVELSE

Kristoffer er åtte år, og om kvelden ligg han og skal lese Donald, men tenkjer og tenkjer på verdsrommet. Er det ein kant ein stad der ute, der verdsrommet sluttar - og kva er utanfor den? I rommet ved sida av Kristoffers, med døra på gløtt, sit faren og les i ei bok av Kant. Han må stadig inn til guten sin og svare på spørsmåla hans, og det blir klart at ingen av oss kan forstå alt - ikkje Kristoffer, ikkje far hans, og ikkje filosofen Kant. Tittelen på vår bok speler som ein skjønar både på tenkjaren Kant og på den kanten guten tenkjer seg der verdsrommet endar. Jon Fosses vesle .filosofibok. for dei yngste kom ut første gong i 1990. Boka har vore utseld lenge, og planen vår har like lenge vore å nyillustrere boka og gi henne ut på nytt. Akin Duzakin har gått til oppgåva med stort engasjement, og vi trur dette er ein kommande klassikar.

Learn more about Kant's life and work. Immanuel Kant (1724-1804) is generally considered to be one of the most profound and original philosophers who ever lived. He is equally well known for his metaphysics-the subject of his "Critique of Pure Reason"—and for the moral philosophy set out in his "Groundwork to the Metaphysics of Morals" and "Critique of Practical Reason" (although "Groundwork" is the far easier of the two to ... Kant mente det er klare grenser for hva vi kan vite noe om.

Kant mener at vi ikke er fri hvis vi blindt lar oss styre av våre følelser og instinkter. Da er vi ikke noe annet enn et dyr. Vi tilbyr lydabsorberende himlingsplater og veggabsorbenter, nedhengte systemhimlinger som er enkle å installere.

RELATERTE BØKER