Oppgaver i psykologi

Oppgaver i psykologi - Steinar Ilstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Ilstad
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Oppgaver i psykologi.pdf
ISBN
2641385904281

BESKRIVELSE

Oppgavene gjelder både fagkunnskaper og stoff av interesse for den enkelte, i et ett-semesters kurs i generell psykologi. De omfatter essay-spørsmål av forskjellig størrelse, multiple-choice oppgaver, opplevelsesorienterte øvinger og semesteroppgaver. Har litteraturliste.

I følge læreplanen vil det å kunne skrive i psykologi si «å framstille tekster presist, strukturert og selvstendig ved å bruke fagets sentrale begreper». Se fagfilm om skriving i psykologifaget her.

Alle kommer med ulike løsningsforslag, og i venstremenyen er ekspertens kommentarer til disse. Casene kan brukes til å øve på retningslinjene, enten på egenhånd, men helst i en personalgruppe.

RELATERTE BØKER