Opplysningens sjonglør

Opplysningens sjonglør - Anne Beate Maurseth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Beate Maurseth
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Opplysningens sjonglør.pdf
ISBN
1721030295917

BESKRIVELSE

Denis Diderot (1713-1784) er en av opplysningstidens mest spennende skikkelser. Hans intellektuelle appetitt var enorm, og han utforsket nye måter å tenke og leve på. I kraft av å være forfatter, encyklopedist, vitenskapsteoretiker og kritiker, var Diderot en av de mest betydningsfulle opplysningsfilosofene. Han var en fritenker som utfordret og provoserte. Diderots hovedverk - Encyklopedien - er verdens første moderne leksikon og en av våre beste kilder til å forstå opplysningstiden. Under arbeidet med Encyklopedien opptrer Diderot som intellektuell, skribent, entreprenør, redaktør og direktør på en gang, og vi kan vanskelig forestille oss hvilken energi og entusiasme som ligger bak dette arbeidet. I denne boka blir du kjent med Denis Diderots allsidighet. Forfatteren gir oss et levende og underholdende innblikk i et spennende liv og forfatterskap.

Det skyldes hovedsakelig at de fleste av dem leverte bidrag til Encyklopedien, det bindsterke leksikonet som er blitt kalt opplysningstidens fyrtårn.Og Encyklopedien er uløselig forbundet med Denis Diderot (1713—84), som var verkets redaktør i alle de tjue årene ... Encyclopédie, ou dictionnaire raisonné des sciences, des arts et des métiers. På norsk Encyklopedi, eller kritisk ordbok over vitenskap, kunst og håndverk, er et fransk oppslagsverk utgitt i perioden 1751-1772/80, redigert av Denis Diderot (1713-1784) og Jean Le Rond d'Alembert (1717-1783).

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788282820103 Opplysningens sjonglør. Forfatter: Maurseth, Anne Beate; Den første boka om Denis Diderot skrevet på norsk! Denis Diderot er en av Opplysningstidens mest spennende skikkelser og mannen bak Encyklopedien - verdens første moderne leksikon.

RELATERTE BØKER