Snart er jeg hjemme

Snart er jeg hjemme - Billy Graham | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Billy Graham
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Snart er jeg hjemme.pdf
ISBN
4729420405775

BESKRIVELSE

I denne boken tar den nå 93 år gamle, gudfryktige mannen Billy Graham for seg utfordringene rundt det å bli gammel, og drøfter det i lys av flere grunnsannheter i Bibelen. Han inviterer oss med på en reise hvor han reflekterer over de gylne år, mens han deler sin forventning til det øyeblikket kommer da han skal bli gjenforent med sin kone Ruth i deres himmelske hjem. ""Å eldes med verdighet er fullt mulig for alle når man har hjerte og sinn rettet mot Ham som er full av nåde - Herren Jesus Kristus."" Lytt til Billy Grahams visdomsfulle råd mens han deler sine erfaringer rundt det å oppleve en gradvis svekket styrke, samtidig som han er like sterk i sin overbevisning om å fullføre løpet til siste dag.Billy Graham er kjent over hele verden som forkynner og evangelist. Han har forkynt det glade budskap ansikt til ansikt til flere mennesker enn noen andre i historien.

... høre på podkast og snakke med dem som jobber der.

93 år gammel og med mange tiår i evangeliets tjeneste skriver den kjente og kjære evangelisten Billy Graham for å oppmuntre mennesker i alle aldere til å med vennlighet og verdighet leve med målet ... Mens andre barn hjemme har det selvsagt mye verre enn dem…. Så rart å se dere leve et perfekt, harmonisk, rolig liv der på skjermen 🙂 føles som en annen verden.

RELATERTE BØKER