Veiledningskvalitet

Veiledningskvalitet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Veiledningskvalitet.pdf
ISBN
7487139468056

BESKRIVELSE

Boken handler om å synliggjøre og nyansere veiledningskvalitetens mange ansikter, slik disse viser seg i ulike kontekster. Den inneholder 12 artikler, som alle har sitt utspring i den nasjonale veiledningskonferansen som ble holdt i Tromsø høsten 2007. Bidragsyterne ble invitert til å omarbeide sine presentasjoner i ettertid, og disse foreligger her i bokform. Boken er skrevet for studenter på mastergradsnivå innenfor pedagogikk, helse og ledelse, men vil også være til nytte for den som jobber med eller er opptatt av veiledning og veiledningsforskning. Har litteraturlister.

Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon.

Bjørndal vært lærer og veileder i flere kontekster og har erfaring med videoanalyser av flere hundre veiledningssamtaler. Kjøp Veiledningskvalitet fra Bokklubber Boken handler om å synliggjøre og nyansere veiledningskvalitetens mange ansikter, slik disse viser seg i ulike kontekster. Den inneholder 12 artikler, som alle har sitt utspring i den nasjonale veiledningskonferansen som ble holdt i Tromsø høsten 2007. Pensumliste Emnekode MNT211 Emnenamn: Rettleiings- og mentorutdanning 1 Studieprogram: Semester: Haust/Vår Årstal: 2018-19 Samla sidetal: Ca 1000 sider Sist oppdatert: 07.08.2018 Bøker: Bjerkholt, E.

RELATERTE BØKER