Å skrive seg til lesing

Å skrive seg til lesing - Arne Trageton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Trageton
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Å skrive seg til lesing.pdf
ISBN
9198669893338

BESKRIVELSE

Boka utviklar eit nytt syn på byrjarundervisninga med tettare samspel mellom å tale og å lytte, å skrive og lese. Den byggjer på eit treårig forskningsprosjekt med 14 klassar i 4 land, der elevane skreiv seg til lesing i 1. klasse, produserte sine eigne lesebøker i 2. klasse og videreutvikla skrivelyst og leseglede på høgt nivå i 3. og 4. klasse. Boka rettar seg mot lærarstudentar, vidareutdanning i PAPS og praktiserande lærarar. Med litteraturliste.

klasse. Neste de får prøve seg på er "friskriving", de får et bilde som de skal skrive ut fra på egen hånd.

Mange førsteårsstudenter i sosiologi må snart begynne å tenke på hvem de kunne tenke seg å ha som veileder. Kjøp 'Å skrive seg til lesing, IKT i småskolen' av Arne Trageton fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215003689 Å SKRIVE SEG TIL LESING.

RELATERTE BØKER