Kravsetting, lønnsomhetsmåling og verdivurdering

Kravsetting, lønnsomhetsmåling og verdivurdering - Frøystein Gjesdal, Thore Johnsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frøystein Gjesdal, Thore Johnsen
DIMENSJON
12,25 MB
FILNAVN
Kravsetting, lønnsomhetsmåling og verdivurdering.pdf
ISBN
9610378288492

BESKRIVELSE

Boken behandler en rekke prinsipielle og praktiske spørsmål knyttet til vurdering av lønnsomhet og verdifastsettelse ved forretningsvirksomhet. Fremstillingen illustreres ved en rekke eksempler fra norske og utenlandske bedrifter. Boken passer som lærebok i finans og økonomisk styring eller som en praktisk oppslagsbok.

Legg i ønskeliste. Accounting, Management Control and Institutional Development.

Cappelendamm | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon sentralbord: 21 61 65 00 En brukers og revisors viktigste oppgave er å teste disse skjønnsmessige postene og finne ut om de er beste estimat, kan forankres opp mot eksterne kilder og på andre måter kan sies å være i samsvar med kravene etter IFRS. I tillegg gjennomgås temaer knyttet til skatteadferd, skatteplanlegging og konsekvens av ulike transaksjoner. Forelesnings-notater og noe supplerende materiale (noen artikler).

RELATERTE BØKER