Makt og spinn i mediene

Makt og spinn i mediene - Tor Bang | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Bang
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Makt og spinn i mediene.pdf
ISBN
5330935954324

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i faget medier og kommunikasjon. Den gir et innblikk i sentrale deler av mediehistorien, tar for seg kommunikasjon som fenomen, gjennomgår ulike mediekanaler, digitale medier, og mediehusenes økonomi. I tillegg tar boka for seg journalistikk og publikumsstudier, og mediekanalenes føringer på politikk, demokrati og globale spørsmål. Boka retter seg spesielt mot studenter innenfor kommunikasjon og markedsfag. Har litteraturliste og stikkordregister.

Mandatet påla ikke forskerne å studere konsekvenser av medienes makt. Makt- og demokratiutredningen avsluttet sitt femårige arbeid under en sluttkonferanse 26. august 2003.

Alle politiske aksjoner har ett felles mål: å bli sett og hørt! Denne påvirkningsformen er med andre ord svært avhengig av omtale i mediene. Publisiteten kan skape sympati i befolkningen og få politikerne til å fatte beslutninger i tråd med kravene som blir stilt. Ledere og maktpersoner frykter medienes makt, og angsten for pressen er stor.

RELATERTE BØKER