Matematikk 9

Matematikk 9 - Martin Lohne, Dag Allard Knudsen, Sigurd Lein | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Lohne, Dag Allard Knudsen, Sigurd Lein
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Matematikk 9.pdf
ISBN
3436496554930

BESKRIVELSE

På skolen er vi blitt vant til å regne, - for å lære å regne. I MATEMAMATIKK er oppgavene laget for å finne ut av noe: Temaer knytter regning til andre fag, og den praktiske virkeligheten. Det virker motiverende. Lærestoffet er delt inn i emnehefter - fordi Kunnskapsløftet (L 06) har forlatt "spiralprinsippet" der emner er fordelt på trinn, og blir gjentatt - for å kunne fordype seg i ett emne av gangen - uten å måtte haste videre til enda noe nytt - for at alle i en klasse skal jobbe med samme emne - og finne stoff tilpasset ulikt behov og nivå Utenlandske skoler har lenge brukt denne pedagogiske tilnærmingen ut fra prinsippet om at det er lett å ta vare på kunnskap som læres fullt og helt, og ikke stykkevis og delt. Med utgangspunkt i L06 består verket MATEMATIKK av følgende emnehefter: 1. Tall og algebra, 2. Brøk og prosent, 3. Geometri, 4. Ligninger og ulikheter, 5. Matematikk i dagliglivet, 6. Statistikk, sannsynlighet og funksjoner, 7. Excel-knekkeren, 8. Repetisjon, eksamenstrening og oppgaver (10. trinn), 9. Lærerens bok: emneprøver og heldagsprøver. Vi anbefaler at heftene benyttes i denne rekkefølgen, men hver skole står naturligvis fritt til å velge MATEMATIKK brukes som et komplett verk, men dere kan også benytte ett eller flere hefter som et supplement til et annet verk.

Innføring av denne læreplanen startar 1.8.2020. 9. klasse - Matematikk.

Grunnbok 8; Grunnbok 9 Faktor terminprøve i matematikk for 9. trinn Våren 2014 Bokmål Navn: _____ Gruppe: _____ Prøveinformasjon Prøvetid: 5 timer totalt.

RELATERTE BØKER