Verden i ord og bilder

Verden i ord og bilder - Ole Könnecke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Könnecke
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Verden i ord og bilder.pdf
ISBN
4641127254774

BESKRIVELSE

Denne boka rommer (nesten) hele barnets verden i ord og bilder: Hjemmet med sine rom og alle tingene inni dem. Hagen og verden der ute med biler, fly og båter. Og naturen med planter og dyr. Det lages til og med musikk og bedrives sport eller ståkes på idrettsplassen. Og den som kikker nøye etter, oppdager historier overalt. Ole Könnecke har allerede gjort seg bemerket i Norge med Anton og julegaven. Nå er han her igjen, med en nydelig pekebok for de aller minste.

Denne boka rommer (nesten) hele barnets verden i ord og bilder: Hjemmet med sine rom og alle tingene inni dem. Hagen og verden der ute med biler, fly og båter.

Og den som kikker nøye etter, oppdager historier overalt. Ole Könnecke har allerede gjort seg bemerket i Norge med Anton ... Til sist: Hele verden i ett bilde.

RELATERTE BØKER