Klara av Assisis skrifter

Klara av Assisis skrifter - Klara av Assisi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klara av Assisi
DIMENSJON
9,77 MB
FILNAVN
Klara av Assisis skrifter.pdf
ISBN
6699587552079

BESKRIVELSE

Klara av Assisi var den første kvinnelige etterfølgeren til Frans av Assisi. Boka gengir hennes skrifter som gir kunnskap om denne fascinerende kvinnen, hennes levemåte og det som har beveget henne. Har litteraturliste.

Høsten 2017 foreligger imidlertid skriftene i en ny, lettere tilgjengelig utgave i moderne design. Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 © Cappelen Damm AS Hem / Produkter / Teologi / Skrifter och dokument : Klara av Assisi. Skrifter och dokument : Klara av Assisi.

Men den som ikke vil se Frans med en biografs eller essayists øyne, men selv vil stå øye til øye med ham, må lese hans egne tekster. Klara av Assisi, romersk-katolsk helgen. Hun stiftet den kvinnelige grenen av Fransiskanerordenen, klarisser, og er den første kvinnen i kirkens historie som laget en klosterregel.Som ung pike ble hun grepet av Frans av Assisis forkynnelse og avla 18.

RELATERTE BØKER