Spesialisthelsetjenesteloven

Spesialisthelsetjenesteloven Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Spesialisthelsetjenesteloven.pdf
ISBN
2133421200897

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo og Lovdata. Særtrykkene er de eneste trykte heftene på markedet som inneholder både faglige og historiske noter. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk

61 om spesialisthelsetjenesten m.m., sist endret ved lov 10 april 2019 nr. 11 fra 15 mai 2019' av Norge fra Norges raskeste nettbokhandel.

Særlige plikter og oppgaver (§§ 3-1 - 3-17) Kapittel 4. Godkjenning av helseinstitusjoner og helsetjenester. Spesialisthelsetjenesteloven er en lov som regulerer spesialisthelsetjenester.

RELATERTE BØKER