Alt jeg ikke lærte på skolen

Alt jeg ikke lærte på skolen - Erling Kagge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Kagge
DIMENSJON
10,59 MB
FILNAVN
Alt jeg ikke lærte på skolen.pdf
ISBN
9588661918936

BESKRIVELSE

Finn din egen Sydpol. Erling Kagge var den første i historien til å nå alle jordas tre ytterpunkter - Nordpolen, Sydpolen og toppen av Mount Everest. Han er grunnleggeren av Kagge Forlag og far til tre døtre. " Alt jeg ikke lærte på skolen. Filosofi for eventyrere" inneholder 16 korte tekster om mot, nysgjerrighet, risiko og lykke - om viktigheten av å feile, kunsten å være alene og hvorfor vi bør lytte til naturen.

Erling Kagge. Det handler om drømmer og eventyr, oppdrift, motgang og motivasjon.

Telefonen min har lenge vært veldig viktig, så det å plutselig ikke kunne få holde på med den når jeg ville, det var veldig uvant. Likevel merket jeg etter hvert at å gå på mobilfri skole ikke var så verst. For selv om jeg bare snakket engelsk og ikke forsto hva de andre snakket om på skolen, fikk jeg likevel venner.

RELATERTE BØKER