Faktor 9: grunnbok

Faktor 9: grunnbok - Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Faktor 9: grunnbok.pdf
ISBN
9281662000013

BESKRIVELSE

Grunnboka har en rolig progresjon med kortfattet tekst og enkelt språk, slik at den skal passe best mulig for alle elever. I den reviderte utgaven har vi lagt til flere frie oppgaver. Den tydelige strukturen og differensieringen er beholdt. Vi har gjort justeringer i grunnboka med bakgrunn i tilbakemeldinger fra fornøyde brukere. Revisjonen er gjort oppslag for oppslag, slik at ny og gammel utgave kan brukes parallelt i klasserommet. Denne utgaven erstatter 9788202252946.

For skoler som er registrert for Feideinnlogging på Cappelen Damms tjenester: Logg inn med Feide. Velkommen til Faktor lærernettsted.

på Komponenter 8.u-n1nb0ok. tOrpipnganve: Gr.

RELATERTE BØKER