Våpenbrødre

Våpenbrødre - Eugene B. Sledge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eugene B. Sledge
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Våpenbrødre.pdf
ISBN
3992230002024

BESKRIVELSE

E.B. Sledges øyenvitneskildring fra kampene på Stillehavsøyene Peleliu og Okinawa står igjen som en av de virkelig store klassikerne fra annen verdenskrig. Steven Spielberg og Tom Hanks' nye TV-serie The Pacific er i stor grad basert på denne boken, og forfatteren er den samme Sledge som har en fremtredende rolle i serien. I 1944 kjempet den unge soldaten fra Alabama i en av krigens mest berømte marineavdelinger. Selv etter intens trening ble han sjokkert over å bli kastet inn i slaget om Peleliu, der "verden var et mareritt av flammer, eksplosjoner og geværskudd". Idet han ankom helvetet på Okinawa, var han allerede en krigsveteran, uten panikk, men fortsatt fylt av frykt. Våpenbrødre beskriver Sledges erfaringer fra den brutale Stillehavskrigen på en ærlig og usentimental måte. Her skildres det som reddet, truet og forandret hans liv.

Her skildres det som reddet, truet og forandret hans liv. E.B.

Å forlate dem var ikke en tanke jeg kunne tenke engang, forteller Dale. Så startet operasjonen som beskrives som en av de mest krevende operasjoner gjennomført av konvensjonelle norske styrker i nyere tid. Våpenbrødre Pocketbok 12x19cm "Brutal, ærlig og rystende fortelling fra stillehavskrigen mellom USA og Japan.

RELATERTE BØKER