Den stumme døden

Den stumme døden - Volker Kutscher | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Volker Kutscher
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Den stumme døden.pdf
ISBN
9822031726623

BESKRIVELSE

Berlin, 1930. I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie. Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren - den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter.Politimannen Gereon Rath tilkalles for å undersøke saken, og det blir snart klart at det ikke var et uhell, men at noen hadde løsnet boltene som holdt prosjektoren på plass. Så blir en ny skuespiller funnet død, og Rath blir etter hvert kjent med de mer shady sidene av den glamorøse filmindustrien. Under etterforskningen begynner Rath å miste kontrollen og beveger seg stadig mer på kanten av hva som er lovlig. Han tas av etterforskningen og blir satt til å rydde opp i papirer som vedrører «nazimartyren» Horst Wessels død. Men Rath fortsetter sin etterforskning bak sine lederes rygg...Den stumme døden er andre bok i serien om etterforskeren Gereon Rath. Den første boken, Babylon Berlin (tidligere Den våte fisken) er filmatisert og vises på NRK1 fra 30. september 2018.

Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren - den berømte, men etter hvert litt ... Den stumme døden - Del 7. 3.87 30 5 Forfatter: Volker Kutscher Innleser: Torgeir Reiten.

Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren - den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter. Den stumme død er lang, 619 sider, men den holdt mig fanget fra start til slut. Rath er et interessant bekendtskab, som med sin egensindighed og åbenlyse fejl minder mig om en anden af kriminallitteraturens store helte: Wallander. Kjøp Den stumme døden fra Tanum Berlin, 1930: I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie.

RELATERTE BØKER